Cumartesi

BORSADA KÖPEK BALIĞI TEKNİĞİ İLE PARA KAYBETMEDEN PARA KAZANIN

Borsaya merakınız var ama kaybederim diye korkuyorsanız ? Borsada kağıt aldınız ve sattınız ama malesef hiç para kazanamadınz tam tersine kaybettiniz.. Aldığınız kağıdı sattınız hiç kar etmediniz, yani kazanamadınız. Tam kağıdı sattınız kağıt çıkmaya başladı veya tam kağıdı aldınız kağıt düşmeye başladı. Daha bir sürü böyle olaylar yaşadınız veya yaşamaktan korktuğunuzdan borsadan da uzak durdunuz.

Peki borsa hep böylemidir ya da borsada birileri sürekli kazanıyor muydu? Eğer borsada sürekli kazanan birileri olmasa idi borsalar bu kadar revaçta olur muydu. Elbette var. Bizim bilmediğimiz şey onların borsada nasıl hareket ettikleri ve nasıl para kaybetmeden para kazandıkları öyle değil mi ? Eğer onlar gibi hareket etmeyi bilseydik, bizde borsada sürekli kazananların arasında olurduk. Borsada sürekli kazananlara köpekbalığı deniyor.

Uzun araştırmalardan sonra bu kişilerin hareket tarzlarını bulduk. Manüpülasyon yapılsın ya da yapılmasın bunlar kağıtları incelemeye girdiğinde ya da çıktığında biz bunları görebiliyorduk. Çünkü onların hareket tekniğini keşfetmiştik. Bu sistem sayesinde trend değişmeden bize haber veriyor. Bu teknik sayesinde para kaybetmeden kağıtların vadesi veya kar % desi önemli değil, prim yapan kağıtları zamanında alıp satarak para kazanabiliyoruz.

Bu teknikle hem hisse senedi, hem altın, hem döviz hemde paritede ve tüm endekslerde doğru tahmin yapabilirsiniz. Hepsine uygundur. Tam ve kesin sonuç verir.

Peki kullanması çok mu zor?


12 yaşında bir çocuğun sadece grafiğe bakarak "baba burdan al burdan sat" diyebileceği şekilde kolay bir görünüme indirdik.

Uzun Uzun bilgi birikimine yada analize gerek yok. Artık kendi kendinize tam olarak trend değişmeden alıp satabilirsiniz. Bu kadar kolay.

Borsadan kormanıza gerek kalmadı. Bu teknik sayesinde sizde borsada para kaybetmeden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Borsa meraklısı iseniz ? Borsada alım satım yapmadan önce bu tekniği öğreten kitabı satın alın. Öğrenin ondan sonra borsada alım satıma başlayın. Bunun için ;

Lütfen burayı tıklayınız !..

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buradan yaptığınız için teşekkür ederiz.