Cumartesi

BORSA KOÇU İLE BORSADA PARA KAZANMAYI ÖĞRENİN

Malesef borsaya pek çok insan bu konu hakkında inceleme ve araştırma yapmadan, işin püf noktalarını öğrenmeden bu işe balıklama atlarlar ve kaybederler. Malesef işi öğrenmeden iş yapanların akibeti kaybetmektir, bu kaçınılmazdır. Biz millet olarak hepimiz yerine göre politikacı, doktor, mühendis, ekonomist vs. hem bir dakika içinde uzman bile oluruz. Borsada da böyle;
borsaya giren 40 yıldır bu işi yapıyormuş gibi davranır ama sonuç her zaman hüsrandır.

Eğer hedefi 12 den vurmak ve para kazanmak istiyorsak, bu işi bilenden öğrenmeliyiz. Eğer bu işi ehlinden öğrenirseniz, orta ve uzun vadede kazancın imkansız olmadığını görürsünüz.

Bu borsa koçu kitabı size sadece bekleyerek bile uzun vadede paranızı arttırabileceğinizi öğretiyor. Ama kısa vadede çok kazanıp milyoner olacağınızı size vaadetmiyor. Bu kitapta kağıdı nasıl seçeceğinizi, seçerken nelere dikkat edeceğiniz kıstaslar öğretilmektedir. Bu kıstasları anlatıldığı şekilde uyguladığınızda başarınız kaçınılmaz olacak ve sizde para kazanmaya başlayabileceksiniz.

Borsaya merakınız varsa lütfen kendinizi bu kitapla öncelikle eğitin, aksi halde kayıplarınız çok daha fazla olacaktır. Borsada kazanmak istiyorsanız :

Bu linki tıklayarak kitabınızı satın alın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuzu buradan yaptığınız için teşekkür ederiz.